Klik op het sterretje om deze pagina in het Engels te zien / Click on the star to see this page in English.

Laptops in de foyer van de MinardschouwburgDeze tentoonstelling maakte deel uit van het festival "Zaoem 2008 poëzie van nu."

Ze was op twee plaatsen te bezichtigen: op 25 april 2008 in de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde (KANTL) en op 26 april 2008 in de Minardschouwburg te Gent.

Opgevat als mobiele tentoonstelling die naar verschillende locaties verplaatst kon worden en ook van de reële naar de virtuele ruimte werd de tentoonstelling op een aantal laptops in verschillende ruimtes vertoond. De afbeeldingen werden doorlopend in een loop vertoond. De interactieve poëzie had vanzelfsprekend de hulp van de bezoekers nodig.

Naast de visuele en interactive poëzie die u hier vindt, bevatte de tentoonstelling ook een collectie poëziefilms (met dank aan Galerie 93) en een compilatiefilm van highlights uit de vijf internationale krikrifestivals (2002-2006) door documentaire filmmaker Svend Thomsen.

Mensen kijken naar visuele poëzie in de foyer van de Minardschouwburg Mensen spelen met interactieve poëzie in de bar van de Minardschouwburg Visuele poëzie in de bar van de Minardschouwburg Visuele poëzie in de Kantl

Met speciale dank aan OSD Computers voor hun genereuze lening van de laptops.